Легкоатлетичний крос. Отримали неоціненний досвід

31 жовтня 2018 року

1

31 жовтня 2018 року змаганнями з легкоатлетичного кросу розпочались обласні студентські спортивні ігри серед закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації. З цього року в цих змаганнях (іграх) беруть участь й студенти коледжу.

Після проходження мандатної комісії та урочистого відкриття змагань, де з привітальним словом до учасників звернувся начальник Тернопільського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Олександр Бірюков, розпочались самі змагання.

Першими на старт вийшли дівчата, які мали бігти 1000 метрів. В першому забігу серед бережанок найкращою була Оля Глущак (група ЕкЕо-11М), під час другого – Діана Легета (К-11М). І хоча дівчата не змогли втрутитись у боротьбу за призові місця (як і Люба Сорока (Сп-21М) та Ганна Николайчук (ОФП-21М), що також брали участь в цих змаганнях), та визначили для себе основні помилки й далі будуть працювати на тренуваннях, щоб в наступних стартах виступити краще.

6324Серед юнаків першими на старт вийшли учасники бігу на 1000 метрів. Студент коледжу Назарій Лучкевич (Е-11М) до останнього міг втрутитись в боротьбу за найвищі місця, та забракло досвіду й сили, а тому фінішував на початку другого десятку. Не зміг показати високого результату й Сергій Онишко (М-31М).

87Вдвічі більшу дистанцію – 2000 метрів – долали учасники в останньому виді змагань. І були у нас усі підстави сподіватись на призове місце: Юрій Олійник (А-21М) лише на фінішній прямій дав себе обігнати супернику й фінішував четвертим (найвищий результат серед усіх студентів коледжу). Осецький Василь (М-31М) не зумів скласти серйозної конкуренції суперникам.

Перший млинець виявився не гливким, але й не дуже смачним. Попереду в спортсменів коледжу виснажлива праця на тренуваннях, щоб вже наступні старти виявились більш успішними.

Керівник фізичного виховання коледжу,
Степан Жеребецький

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook