В університеті розпочався новий навчальний рік

3 вересня 2018 року

     Сьогодні в НУБіП України розпочався новий 2018-2019 навчальний рік. До навчання приступили майже 16 тисяч студентів, з яких більше 11 тисяч – бакалаври, в т.ч. 3171 першокурсників та 4 662 магістри (трохи більше половина з яких – першого року навчання). Розклад навчальних занять підготовлено для 527 академічних груп, з яких 388 груп бакалаврів та 139 груп магістрів.

     І цей перший навчальний день цілком логічно можна назвати магнітним. І не тому, що йдуть магнітні бурі, а тому, що практично все цьогорічне студентське поповнення на перші пари тягло як магнітом. Так, на гуманітарно-педагогічному факультеті зафіксована практично 100-відсоткова явка неофітів. І фактично до 90% – старшокурсників.

     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів картина дуже схожа: на першій парі було 98% першокурсників. Решта – всього один студент, і, сподіваємося, з ним все в порядку, каже декан.

     Практично у повному складі на першу пару прийшли майбутні лісівники, зараховані на перший курс. Стовідсоткову статистику зіпсувала відсутність одного студента. А от третьокурсники цього ННІ показали приклад ставлення до навчання (хотілося б, щоб так було й далі!) – і прийшли всі до єдиного.

     Вже за перші години мого студентського життя я відчула, що отримаю тут те, для чого прийшла навчатися на гуманітарно-педагогічний факультет, говорить майбутній журналіст Іванна Приходько. Відчувається високий рівень викладання і подобається атмосфера в аудиторіях. А ще те, що першою нашою парою відразу було семінарське заняття з дуже цікавого предмета – теорії масової комунікації.

 

 

 

     По решті факультетів і ННІ спостерігалася така ж картина, запевняють працівники деканатів і навчальної частини.

Ірина Білоус 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook