Випускниця столичної школи Валерія Сманова знає секрет успіху: впроваджувати нові технології, постійно вчитися і любити землю

17 липня 2018 року

Валерія Сманова - випускниця столичної школи з поглибленим вивченням української мови, літератури та українознавства. До НУБіП України вступатиме на спеціальність «Геодезія та землеустрій». Про її вибір наша розмова.

 

- Розкажи про себе. Чому обрала саме НУБіП? Звідки дізналася про університет? 

 
Сама я з Луганської області, але вже два роки живу та навчаюся в Києві. Перейшовши в нову школу, дуже захопилася географією, почала їздити на олімпіади і взагалі цікавитися всім, що пов’язано з планетою Земля та навколишнім середовищем. Тому коли почала обирати університет, то одразу зацікавилась НУБіП, бо це один з найкращих університетів в плані вивчення природи, ландшафтів, екосистем.
 
Про університет дізналася ще в 10 класі, коли до нас у школу завітали викладачі з цього вишу Людмила Гунько та Наталія Мединська  і розповіли про навчання у НУБіП та перспективи подальшого працевлаштування. І серед всіх спеціальностей найближча до мого кола інтересів «Геодезія та землеустрій». А в 11 класі я вже точно знала, що буду подавати документи для вступу в цей університет. Також я приїзджала на День відкритих дверей. Дуже мене вразило те, наскільки велика та зелена територія навчального закладу. Нам провели екскурсію по аудиторіях, розповіли про факультети, умови вступу і взагалі про навчання. Пізніше я прийняла участь у олімпіаді з географії, отримали високий результат, що  дає можливість отримати додаткові бали при вступі. 
 

– Чого очікуєш від навчання в університеті?

 
Під час навчання планую використовувати усі можливості, що надає факультет землевпорядкування, піти на стажування у кращі землевпорядні підприємства, щоб вміти поєднувати теорію з практикою. Також, звісно, як можна більше приймати участь в житті культурно-виховному та громадському житті університету. 

Валерія, бажаємо тобі здійснення задумів! І чекаємо тебе вже в числі наших першокурсників! 
 
А в суботу Валерія ще раз відвідала НУБіП, разом з мамою завітала до приймальної комісії. І, маючи непогані результати ЗНО, додаткові бали з предметної олімпіади, поставила 1 пріоритет  спеціальності «Геодезія та землеустрій». Тому разом з галузевим коефіцієнтом, має високий конкурсний бал.
 
Розмову вела
доцент кафедри землевпорядного проектування
Людмила Гунько 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook