Розширене засідання студентської ради гуртожитку № 10

21 червня 2018 року

Дотримуючись нової концепції виховної роботи в НУБІП України та виконуючи доручення ректорату університету щодо посилення роботи органів студентського самоврядування на рівні гуртожитків, на економічному факультеті проведена роз’яснювальна робота серед студентів щодо вимог стосовно порядку проживання у гуртожитку та покращення санітарного стану кімнат. У травні проведені збори на поверхах та засідання студентської ради гуртожитку за участі старост кімнат, на якому обговорені питання щодо планових і позапланових перевірок санітарного стану кімнат та правил внутрішнього розпорядку.

Для організованого поселення студентів економічного факультету НУБіП України в гуртожиток № 10 у 2018/2019 н.р., презентації нової концепції виховної роботи в НУБІП України та виконуючи доручення ректорату університету щодо посилення роботи органів студентського самоврядування на рівні гуртожитків, на економічному факультеті 19 червня 2018 було проведено розширене засідання студентської ради гуртожитку № 10 за участю заступників декана економічного факультету Андрія Музиченка та Олега Криворота і коменданта гуртожитку Наталії Тригуб.
Студентське життя – це найкращі роки у житті кожної людини. Звичайно, їх невід’ємною частиною є саме життя в гуртожитку, без якого, як кажуть, важко пізнати всі достоїнства та переваги студентства.

На засіданні обговорили нагальні питання функціонування гуртожитку: його водо- та енергозабезпечення, покращення роботи деяких служб обслуговування мешканців гуртожитку.

Разом з тим зупинилися на питаннях які стосуються дотримання санітарного стану в кімнатах. Олег Григорович ознайомив учасників зібрання гуртожитку з основними пунктами нової концепції виховної роботи НУБіП України, а Андрій Олександрович та ще раз роз’яснив вимоги стосовно порядку проживання у гуртожитку та покращення санітарного стану кімнат.

Також на засіданні було обговорено питання поселення в гуртожиток студентів, які мають намір продовжити термін проживання на літні місяці та на наступний рік. Комендант гуртожитку Наталія Тригуб звернула увагу, що згідно положення про порядок поселення в гуртожитки на 2018/2019 н.р. минають терміни подачі заяв та формування проектів наказів на поселення.

Гуртожиток – невід’ємна частина студентського життя, що надає їй своєрідний колорит і навіть особливу принадність. Хто з колишніх студентів, а нині – дорослих людей, наших батьків, не згадує свою бурхливу молодість і веселі «общежитські» свята, капусники та посиденьки, регулярні суботники і генеральні прибирання, закінчуються однаково весело, безсонні ночі під час сесії, любовні романчики, що виникали в стінах рідного гуртожитку і багато-багато іншого. Будь-якій людині, яка була або є студентом на даний момент часу, є що згадати і розповісти, так як навіть той студент, який сам не живе в гуртожитку, обов’язково його відвідує.

 Олег Криворот
заступник декана економічного факультету з виховної роботи
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook