Змаганнями з міні-футболу завершується 28-ма Спартакіада «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України

12 червня 2018 року
НУБіП України, відкритий майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям

4 червня 2018 року, змаганнями з міні-футболу, стартував завершальний етап щорічної 28-ої спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України.

Міні-футбол один з наймасовіших та найулюбленіших видів спорту, як серед студентів, так і серед науково-педагогічних працівників НУБіП України, тому  протистояння між командами, з цього виду спорту, щороку стають все більш запеклішими, майстерність команд щоразу підвищується, а вже у відбіркових іграх спостерігається високий дух суперництва.  

Участь у першому етапі змагань – відбірковому, взяли збірні команди з 12 факультетів та ННІ. За результатами жеребкування команди були розподілені на три підгрупи (А, Б, В), ігри у яких відбувалися по коловій системі. З кожної підгрупи до наступного кола змагань потрапили по дві найкращі команди та ще дві за найбільшою кількістю набраних балів.

У групі А  точилася справжня запекла боротьба, адже сили між суперниками були майже однаковими і одразу дві команди набрали по сім очок – це збірні агробіологічного факультету (1 місце – 7 очок) і факультету землевпорядкування (2 місце – 7 очок), також, до наступного кола змагань потрапила збірна ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження (3 місце – 3 очки).

У групі Б - путівки до ¼ фіналу отримали збірні команди факультетів аграрного менеджменту (1м – 9 очок), захисту рослин, біотехнологій і екології (2 місце – 6 очок) і конструювання та дизайну (3 місце 9 – 3 очки).

У групі В команди гуманітарно-педагогічного факультету і ННІ лісового і садово-паркового господарства не залишили жодних шансів суперникам, набравши по 6 очок та зайнявши в підгрупі перше і друге місця відповідно.

 

Друге коло змагань - ¼ фіналу, стартує вже 13 червня 2018 року, де запеклі футбольні протистояння між найкращими збірними командами продовжаться та обіцяють бути ще більш азартнішими та запальними.

Тож, запрошуємо всіх вболівальників на футбольний майданчик зі штучним покриттям НУБіП України в середу 13 червня 2018 року, де відбудуться ігри ¼ фіналу Спартакіади «Здоров’я» з міні-футболу:

о 15:00 – гуманітарно-педагогічний факультет – факультет конструювання та дизайну;

о 15:40 – агробіологічний факультет – ННІ лісового і садово-паркового господарства;

о 16:20 – факультет аграрного менеджменту – ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження;

о 17:00 – факультет землевпорядкування – факультет захисту рослин, біотехнологій та екології.

Олена Отрошко,

викладач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook