У НАШ ВИШ – З ВИШГОРОДА!

4 квітня 2018 року

Давній Вишгород виник у Х ст. у 15 км вище Києва і гирла Десни, на високих пагорбах правого берега Дніпра, біля важливої переправи на торгівельних шляхах Вишгород був найближчою до столиці резиденцією великих київських князів. На даний час відомий однією з відомих теплоелетроцентралей Європи - Київською ГЕС.

03.02.18 р. Вишгородська районна гімназія «Інтелект» Київської області радо зустріла свого випускника Максима Редька - нині першокурсника НУБіП України.

Оскільки даний навчальний заклад є офіційним партнером Pirson та заохочує прагнення   гімназистів до  вивчення  іноземних  мов,то дирекція була зацікавлена в організації  такої  зустрічі.
Майбутній фахівець з автоматики та майстер спорту побував водночас у двох класах. Він розповів про історію, розмаїття спеціальностей, перспективи та умови навчання у нашому університеті у цілому та на гуманітарно-педагогічному факультеті зокрема. Студент НУБіП повідомив  старшокласників і. про  Дні відкритих дверей, профільні  кафедри нашого факультету тощо.
Сподіваємося,  що до абітурієнтів нашого вишу незабаром приєднаються і юні вишгородці.
 
Студент  М. Редько.
Ст. викладач  К. Якушко
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook