Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали завод «Chanta»

Студенти побачили впровадження інноваційних технологій виготовлення борошняних напівфабрикатів високого ступеня готовності, що реалізуються у підприємствах ресторанного господарства та торгівлі.


Використання високоякісної сировини, розробка авторських рецептур, унікальна система контролю якості забезпечують конкурентні пріоритети підприємству.




Дякуємо директору Олені Тараненко та персоналу заводу за унікальну можливість стати свідками вітчизняного бізнес-зростання, нових перспектив кар’єрного зростання для майбутніх фахівців, магії ароматів, смаків і вражень. Нових звершень, конкурентних перемог!
Партнерству бути!

Інна Левицька,
в.о. завідувача кафедри
в.о. завідувача кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму