Зустріч українських та американського колег на кафедрі мікробіології, вірусології та біотехнології

12 вересня 2017 року

11 вересня 2017 року професори кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Мазур Т.В. та Яблонська О.В. провели плідну зустріч із DVM, MS, PhD, DACVM Artem Rogovskyy з найбільшого в Техасі університету Texas A&M University.
PhD Артем Роговський є випускником нашого факультету ветеринарної медицини, закінчив магістратуру та аспірантуру PhD у США. Минулого року він уже читав лекції для старшокурсників на нашому факультеті та приймав участь у роботі XV конференції. Цього ж разу на запрошення нашого університету PhD Артем Роговський читає лекції англійською мовою для студентів магістратури та аспірантури факультету ветеринарної медицини щодо хвороби Лайма та проблем антибіотикотерапії.


Тетяна Василівна та Оксана Валентинівна поспілкувалися з гостем щодо особливостей викладання мікробіології в університетах Техасу, навчання студентів, в галузі науково-дослідницьких проектів, грантів, публікацій, особливостей магістратури та докторантури, намітили плани щодо наукової співпраці. Розмова відбувалася українською та англійською мовами.
15 вересня на першій парі PhD Артем Роговський прочитає лекцію англійською мовою для студентів англомовної групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини.
По завершенню цікавої розмови колеги сфотографувалися на згадку.

Проф. Яблонська О. В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook