Андрій Гайдай з Дніпропетровщини: мрію отримати якісну освіту в галузі ІТ, тому вступатиму в НУБіП

10 липня 2017 року

     Випускник загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів міста П'ятихатки, що на Дніпропетровщині, Андрій Гайдай вирішив здобувати вищу освіти в галузі інформаційних технологій.

– Андрію, розкажи про свої досягнення в навчанні? Які предмети подобаються?

     – Протягом навчання в школі я щорічно брав участь в районних олімпіадах з математики та історії. Власне, математику, як казав Лобачевський, слід вчити лиш тому, що вона розум до ладу приводить. А без історії немає майбутнього. Звісно й інші предмети цікаві і потрібні, але успіхи я маю у вивченні цих. За підсумками останнього навчального року отримав грамоту за досягнення високих результатів у вивченні математики.

– Звідки дізнався про НУБіП?
     – З напрямком спеціальності я визначився давно – це ІТ технології, але довгий час не міг визначитись з ВНЗ. Спочатку розглядав лише технічні вузи – політехнічні, радіотехнічні тощо. Але одні не влаштовували рівнем знань, які надають студентам, інші – побутовими умовами в гуртожитках. Деякі не підходили через незручне транспортне сполучення. Врешті, вкотре переглядаючи рейтинги ВНЗ в інтернеті, я звернув увагу на НУБіП. Спочатку я погуглив, що про університет пишуть в інтернеті, а потім буквально посторінково пройшовся по офіційному сайту. Такої кількості інформації і з таким поданням ніде не зустрічав. Одразу помітно – університет останні роки динамічно розвивається, поліпшуються територія, гуртожитки, корпуси. А головне – велика увага приділяється навчальному процесу, особливо практичним заняттям. Не останню роль зіграли відгуки студентів, що навчаються, про викладачів та про навчальний процес, цікаво було почитати розмови з першокурсниками, які публікувалися того року.

– Яку обрав спеціальність? Які переваги спонукали до цього?
     – Як я вже казав, моя майбутня спеціальність буде пов'язана з ІТ технологіями. Вважаю, що за ними майбутнє, тому матиму хороші перспективи працевлаштування після закінчення навчання. Перевагою НУБіП є наявність сучасних лабораторій і академій, створених спільно з провідними виробниками комп’ютерної техніки і програмного забезпечення, які допоможуть на практиці застосувати набуті навички та знання.

– Про що мрієш і де плануєш працювати?
   – З дитинства мрію подорожувати світом. Для здійснення такої мрії мені потрібно здобути освіту, з якою я буду бажаним працівником в глобальних корпораціях. Проте, планую працювати в Україні.

Розмовляла Олена Глазунова,

декан факультету інформаційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook