Підсумки огляду-конкурсу на кращий веб-сайт, питання енергозбереження та пожежної безпеки на нараді директорів відокремлених підрозділів НУБіП України

24 травня 2017 року

     24 травня відбулася традиційна нарада керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін надав практичні поради керівникам по окремим питанням господарської та фінансової діяльності, нагадав про необхідність організованого списання матеріальних цінностей, про здійснення постійної, кропіткої роботи по створенню системи енергозбереження, здійснення жорсткого контролю за станом протипожежної безпеки у навчальних приміщеннях та гуртожитках. Окремо перший проректор наголосив на здійсненні адміністраціями відокремлених підрозділів аудиту навчальних аудиторій для оптимізації їх використання та здійснення підготовки до опалювального сезону.

     Ігор Ілліч вручив відзнаки закладам, які перемогли на фестивалі студентської науки. Так, диплом ІІ ступеня отримав Рівненський коледж НУБіП України, а диплом за перемогу в номінації «Майбутнє науки»гурток «Споживач» Ірпінського економічного коледжу.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша ознайомив учасників наради з результатами огляду-конкурсу на кращий веб-сайт відокремленого підрозділу НУБіП України та оголосив переможців. Ними стали: Мукачівський аграрний коледж (І місце, директор Садварі Ю.Ю.), Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого (ІІ місце, директор Глова В.С.), Ірпінський економічний коледж (ІІІ місце, директор Михайлов С.І.). Окремо було наголошено на необхідності розв’язання завдань щодо модернізації веб-сайтів закладів, які за рішенням ректорату необхідно виконати до 20 червня
     Сергій Миколайович вручив керівникам відокремлених підрозділів Університету подяки та подарунки для авторів найцікавіших публікацій, розміщених на сайтах відокремлених підрозділів Університету.

     Директор Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого Володимир Глова доповів про стан підготовки до проведення семінару-наради директорів відокремлених підрозділів НУБіП України, який відбудеться на базі коледжу 15-16 червня.

     Учасники наради обговорили Умови прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та домовились про проведення 21 червня 2017 року наради відповідальних секретарів приймальних комісій відокремлених підрозділів НУБіП України.

Олег Єресько,
начальник відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook