Вітаємо наших студентів із участю та перемогою в II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України»!

23 травня 2017 року
м. Тернопіль, ТНЕУ

     Кафедра фіскальної політики і страхування, яку очолює професор Худолій Любов Михайлівна готує професійних та перспективних студентів в галузі оподаткування. Про що свідчить їх участь та 5 місце серед 69 учасників із 30 вищих навчальних закладів України у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України», що відбулася в Тернопільському національному економічному університеті 26-28 квітня 2017 року.

 На фото професійний наставник та керівник, к.е.н, доц. Долженко Інна Іванівна, учасники Клименко Максим Вікторович та Паранюк Уляна Миколаївна разом з ректором ТНЕУ проф. Крисоватим Андрієм Ігоровичем

«26 квітня ми з легкістю та натхненням вирушили до Тернополя. Дорогою так приємно було дискутувати про оподаткування з наставником. Як чудово мати компетентну людину в якості викладача та ментора. Відразу по прибуттю потяга нас зустріли та розмістили в апартаментах. Така увага та допомога у всіх організаційних питаннях і не тільки, супроводжувала нас протягом всього перебування на території ТНЕУ. День олімпіади -27 квітня розпочався із необхідного легкого хвилювання.
Перша частина – теоретичне завдання дозволило пройтись по проблемних аспектах податкової децентралізації.   Після перерви ми перейшли до практики, розв’язуючи задачу щодо визначення податкового навантаження на прикладі конкретного підприємства, використовуючи первинні документи. Спочатку така велика кількість паперів сколихнула концентрацію, але 2 години відведені на завдання постійно тримали в тонусі. Єдина перерва у вирішенні – ковток води і погляд на заклопотаних сусідів.Тримаючи високий темп, я вирішив її, хоча і додаткових пів годинки не завадили б».
Відмітив студент 1 року Магістратури Клименко Максим
 
 
«Взявши участь в олімпіаді з податкової  системи, я отрималагарнийдосвід. По-перше, це дало менізмогуперевіритисвоїзнання з цієїдисципліни, щодля мене є важливим.Адже тема моєїмагістерськоїроботистосуєтьсярозвиткуподаткової системи України. Також, такі заходи допомагають навчитися справлятися з хвилюванням і опановувати себе. Щостосуєтьсязавдань, то цікавобуловирішувати другу частину, яка являла собою практичне завдання – на основіпервиннихдокументівпідприємствавирахувативсіподатки, якінеобхідносплатити. Щодотеоретичноїчастини,  томеніздаєтьсятворче завдання не зовсім давало змогуоб’єктивнооцінити думку кожного учасника.
 В будь-якомувипадку, раджу всім студентам брати участь в олімпіадах і таким чиномвипробовувати себе і своїсили»
Відзначила  студентка 1 року Магістратури Паранюк Уляна
 
Фото мальовничого Тернополя
 
«Це неабиякий досвід для нас як майбутніх фахівців в галузі оподаткування. Я задоволений здобутим результатом, він дає енергію для ще більшої роботи над собою. Дякую за представлену можливість випробування та тобі, Тернопіль»!
 
 Вітаємо Клименка Максима Вікторовича з 5 місцем!!!

Натхнення і подальших успіхів.

Спільне фото відкриття олімпіади.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook