Команда НУБіП – переможець ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Хімія»

18 травня 2017 року

      Сьогодні стали відомі переможці ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Хімія», який проходив на базі НУБіП.

 

 

 

 

 

     Журі з великою увагою і кілька разів перевірило всі 150 робіт, тож роботи вистачало. Її результати оголосив голова журі завідувач кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та хімії води Володимир Копілевич.

     За трьома секціями, за якими тривала робота олімпіади, картина виглядає так. Перше загальнокомандне місце у НУБіП, друге розділили Київська політехніка і Дніпропетровська медична академія, а третє Український державний хіміко-технологічний університет (м. Дніпро), Національний університет харчових технологій і Запорізький державний медичний університет.

     У особистих же змаганнях у першій секції (для технологічних, інженерних і технічних спеціальностей) трійку кращих склали Андрій Шендрик (НТУУ "КПІ" імені Ігоря Сікорського), Василь Смалій (Східноукраїнський національний університет ім. Володимира Даля), Антон Зародюк (НТУУ «КПІ» імені Ігоря Сікорського) і представник відомої династії хіміків Олександр Веліканов (Національний університет харчових технологій).

     У другій секції, де змагалися студенти екологічних, агробіологічних і біотехнологічних спеціальностей, перемогу святкував Богдан Сіненко (НУБіП). Далі розмістилися Василь Бачук (Національний університет водного господарства та природокористування, м. Рівне), Микита Семенов (Український державний хіміко-технологічний університет, м. Дніпро) і з незначним відривом від нього Ольга-Валентина Оне (НУБіП).

 

     У третій секції (ветеринарні і медичні спеціальності) кращим був Анатолій Сорокін (Дніпропетровська медична академія). Друге і третє місце відповідно у Івана Шмідова (Буковинський державний медичний університет) і Марії Кравець (НУБіП).

     З успішним виступом переможців і призерів олімпіади привітав проректор з навчальної і наукової роботи Сергій Кваша, який і вручив їм дипломи відповідних ступенів. А у тих учасників, які в це число не увійшли, – ще все попереду.

Ірина Білоус 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook