Успішно розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція

25 квітня 2017 року
25 квітня 2017 року розпочала свою роботу Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Проблеми та перспективи фінансового забезпечення аграрного сектору: вітчизняний та зарубіжний досвід».
 
     
Конференція проводиться за ініціативи кафедри фінансів та економічного факультету НУБіП України при підтримці Міністерства освіти України. Учасниками конференції є 60 представників вітчизняних та іноземних вищих навчальних закладів (Польщі, Грузії, Болгарії, Словацької республіки), органів місцевого самоврядування.
 
     
В рамках конференції були обговорені питання, що стосувалися розвитку фінансової системи України, перспектив фінансового забезпечення інвестиційних процесів в аграрному секторі економіки. Особливу увагу було приділено дослідженню проблем теорії та практики організації і управління фінансовою безпекою аграрних суб’єктів господарювання, впливу інвестиційного клімату на діяльність підприємств, тенденції та перспективи розвитку України на макрорівні.
 
    
Для обговорення і дискусії матеріали конференції розміщенні на web-сайті
https://sites.google.com/a/nubip.edu.ua/i-miznarodna-naukovo-prakticna-internet-konferencia-problemi-ta-perspektivi-finansovogo-zabezpecenna-agrarnogo-sektoru-vitciznanij-ta-zarubiznij-dosvid/
 
Бажаємо усім учасникам цікавого та пізнавального обміну досвідом, який буде джерелом наступних наукових досліджень у сфері фінансового забезпечення аграрного сектору.
 

З повагою, організаційний комітет. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook