За результатами проведення першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України»

22 лютого 2017 року

За результатами проведення першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України»

Перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України» було проведено 22 лютого 2017 р. В олімпіаді приймали участь 114 студентів 4 курсу та 1 курсу ОКР «Магістр» економічного факультету зі спеціальності (напряму підготовки) «Облік і оподаткування».

Учасникам було запропоновано два конкурсні завдання з дисципліни “Податкова система України”, зміст яких відповідно оцінювався 60 і 40 балів.
До складу завдань включалося: перше (відображення бухгалтерських проведень по кожній господарській операції з визначенням первинного документу; розрахунок суми податкових зобов'язань, податкового кредиту, собівартості реалізованої готової продукції та визначення фінансового результату); друге (розрахунок податку на додану вартість, податку на прибуток, податку з доходів фізичних осіб, єдиного соціального внеску).
Максимальна кількість балів – 100

 

Склад журі: голова - д.е.н. професор, зав. кафедри обліку та оподаткування Є.В. Калюга, Члени журі: заступник декана економічного факультету, к.е.н., доцент А.М. Шиш, к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування О.М. Ганяйло, Л.В. Мельянкова, Н.П. Кузик, к.е.н., старший викладач кафедри обліку та оподаткування Л.П. Миськів, ст. викл. кафедри обліку та оподаткування О.Г. Криворот.

По результатах проведення підсумків олімпіади на основі кількості набраних балів, визначено:

1 місце - Швець Василь Вікторович; 
2 місце - Тищенко Світлана Леонідівна; 
3 місце - Блонська Ірина Юріївна;

Вітаємо і бажаємо майбутніх перемог та творчих злетів!!!
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook