Чарівним жінкам - найкращі привітання: на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулося святкування Міжнародного жіночого дня

6 березня 2017, 23:08

   День 6 березня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів став не пересічною подією, адже саме сьогодні у святковій атмосфері відбулося привітання жіночої половини колективу з Міжнародним жіночим днем. І як зазначив у своєму виступі декан факультету Вадим Кондратюк без жінки мабуть не було б і світу, і розвитку людської нації. Завдяки ніжності, витримці та мудрості наших жінок університет в цілому, і факультет зокрема, досяг і продовжує досягати неабияких висот. Тож і надалі будемо робити усе, аби якомога комфортніше працювалось у стінах рідної alma mater. З приємністю було відзначено жінок подяками за вагомий внесок у розвиток факультету і багаторічну сумлінну працю.

    Потому усі завідувачі кафедр факультету привітали найкрасивішу і найчарівнішу половину факультету.

  А родзинкою свята став виступ талановитих юнаків і дівчат факультету, що підготувала власними силами студентська організація. У теплій і дружній атмосфері у віршах, танцях і піснях  студенти привітали усіх присутніх у залі представниць слабкої статі. Зі святом, чарівні наші жінки!!!

Сергій Грищенко,

заступник декана факультету

тваринництва та водних біоресурсів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook