Профорієнтаційна робота економічного факультету продовжується

18 лютого 2017 року

 17 лютого 2017 року декан економічного факультету, професор Діброва Анатолій Дмитрович та викладачі факультету старший викладач Гузь Михайло Михайлович та доцент Шиш Анатолій Миколайович провели профорієнтаційну роботу серед учнів 10-11 класів середніх шкіл (№ 1, 2 та 3) м. Яготин Київської області.

  

 

Під час зустрічі майбутні випускники шкіл мали можливість переглянути інформаційний ролик про Національний університет біоресурсів і природокористування України, а також отримати детальну інформацію з презентації та прямого спілкування з деканом Дібровою А.Д., який зосередив свою увагу на перевагах навчання в університеті з понад сторічною історією та величезним науковим потенціалом, сучасною матеріально-технічною базою факультету, а також висвітлив питання участі та ролі молоді у наукових, спортивних та культурно-масових заходах факультету та університету.

Учні трьох шкіл м. Яготин, крім детальної інформації щодо особливостей вступної компанії 2016 та 2017рр., отримали буклети та календарі. На основі проведеного анкетування було зібрано та систематизовано дані по 85 випускниках, 16 з яких планують продовжити навчання за економічними спеціальностями.

Окремо були проведені зустрічі з директорами шкіл, які зазначили на ефективності живого спілкування випускників шкіл з представниками вищих навчальних закладів та виявили однозначну зацікавленість у подальшій співпраці.


Заступник декана економічного факультету В.Нагорний

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook