УВАГА! Оголошено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт у 2016-2017 навчальному році

16 листопада 2016 року

     З метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у НУБіП України, як найважливішого фактора формування фахівців нового типу, залучення студентів до участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності оголошено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 навчальному році.

     Засновником конкурсу є Міністерство освіти і науки України. Він проводиться у два тури

  • перший – у вищих навчальних закладах ІІІ-IV рівня акредитації у листопаді-грудні 2016 року, у рамках якого по кожній, визначеній наказом МОН, галузі відбираються по три кращі студентські наукові роботи для участі у ІІ турі; 
  • другий – у вищих навчальних закладах, визначених МОН України як базові, у січні-березні 2017 року

     Для участі у першому етапі конкурсу студент спільно з науковим керівником повинні підготувати наукову роботу з актуальних проблем у галузі природничих, технічних та гуманітарних наук, які є пошуковими за своїм характером, впроваджені у виробництво або застосовані у навчальному процесі, що не мають відзнак НАН України та органів державної влади. Студентські наукові роботи мають бути підготовлені відповідно до вимог положення про конкурс, разом з роботою подаються заповнені відомості про авторів (не більше 2 авторів однієї роботи). З організаційними документами, порядком проведення та умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланнями нижче.

     Звертаємо увагу всіх наукових керівників студентських наукових гуртків, що відповідно до наказу ректора на І тур конкурсу від кожного гуртка має бути подано не менше 2 студентських наукових робіт

Щодо консультацій просимо звертатись до науково-організаційного відділу НДЧ (кімн. 28, навч. корпус № 4, тел.: 527-81-54).

Запрошуємо до участі всіх бажаючих!!!


Науково-дослідна частина
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook