НУБіП – це не тільки навчання і наука, а й виховання патріотів та формування еліти України

14 листопада 2016 року

     Люди часто задумаються про складові щастя і хочуть бути щасливими. «Щастя людини у праці, яка відповідає природним нахилам»   – вважав український філософ Г. С. Сковорода. Хто, як та коли визначає ці нахили? Вибір майбутньої професії – це дуже серйозна справа, тому випускники повинні отримувати правдиву інформацію про ВНЗ з різних джерел. Кращий ефект має живе спілкування майбутніх абітурієнтів з викладачами вишів. Таку можливість їм надають, реалізовуючи «Голосіївську ініціативу-2020», співробітники факультету тваринництва та водних біоресурсів

     З цією місією 7-9 листопада 2016 року завідувач кафедри конярства і бджільництва професор Повозніков М.Г. відвідав навчальні заклади Поділля: 5 шкіл у Новоушицькому та Дунаєвецькому районах Хмельницької області, а також 4 школи та коледж Подільського державного аграрно-технічного університету у місті Кам’янець-Подільський. Під час зустрічей було наголошено про переваги НУБіП України, його кадровий потенціал, матеріально-технічну базу, широкий спектр спеціальностей та можливостей працевлаштування та інше. Старшокласники зацікавились нашим ВНЗ та отримали відповіді на всі питання, як їх цікавили. 


 

     Особлива вдячність директорам, які сприяли організації зустрічей: Пилипохребтіївська ЗОШ І-ІІІ ст.Крючку Віктору, Кучанська ЗОШ І-ІІІ ст.Панасюк Лесі, НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №1» с.м.т. Нова Ушиця – Зваричук Аллі, Новоушицька ЗОШ І-ІІІ ст. №2Маковійчук Лідії, Кам’янець-Подільський НВК №14Кирику Миколі, НВК № 9 імені А.М. ТроянаОсадчук Наталії, Кам’янець-Подільська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ст «Славутинка»Козловій Олені, Кам’янець-Подільська спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ст. №5Бабчинському Юрію. Окрема подяка вчителям даних шкіл: Юрієвій Марині, Каушанській Беллі, Кошовській Людмилі та багатьом іншим.

     Як результат, в ході зустрічей були проведені розмови з 257 школярами. Близько 10 цьогорічних випускників вже виявили бажання навчатися у НУБіП України. 

Вадим Кондратюк,
декан факультету
тваринництва та водних біоресурсів
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook