Завершила роботу експертна комісія МОН України з проведення акредитаційної експертизи підготовки магістрів зі спеціальності «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва»

20 травня 2016 року

 З 18 по 20 травня 2016 року на факультеті ветеринарної медицини на виконання наказу МОН України від 10.05.2016 р. №869л «Про проведення акредитаційної експертизи підготовки магістрів зі спеціальності 8.11010102 «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва» працювала експертна комісія у складі: Тетяни Фотіної (голова комісії), завідувача кафедри ветсанекспертизи, мікробіології, зоогігієни та безпеки і якості продуктів тваринництва Сумського національного аграрного університету, доктора ветеринарних наук, професора та Івана Яценко, завідувача кафедри ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини Харківської державної зооветеринарної академії, доктора ветеринарних наук, професора.

 
Комісія ознайомилась зі структурою та загальною характеристикою факультету, кадровим складом та матеріально-технічною базою випускової кафедри ветеринарно-санітарної експертизи  (завідувач Ольга Якубчак) та контингентом студентів магістратури, які навчаються за спеціальністю «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва», перевірила зміст їх підготовки, організаційне та навчально-методичне забезпечення навчального процесу. 
 
Особливу увагу комісія приділила перевірці якості підготовки магістрів і можливостям майбутнього працевлаштування випускників. Була проведена комплексна перевірка залишкових знань студентів другого року навчання магістратури з дисциплін «Інформаційні технології у ветеринарній медицині», «Гігієна продуктів тваринного походження», «Гігієна первинної переробки тварин і продуктів забою» та «Гігієна молока і молочних продуктів». 
 
Члени експертної комісії провели зустріч із проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашою та деканом факультету ветеринарної медицини Миколою Цвіліховським.
 
За результатами роботи експертною комісією було підписано позитивний експертний висновок акредитаційної експертизи підготовки магістрів зі спеціальності 8.11010102 «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва» у НУБіП України.
 
Оксана Зазимко
начальник навчального відділу,
Ольга Якубчак
завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook