Профорієнтаційна робота факультету ветеринарної медицини триває

14 травня 2016 року

     Співробітники факультету ветеринарної медицини на початку травня провели профорієнтаційну роботу із випускниками шкіл Києва №№ 132, 179, 286, 227, 241 та № 7 Переяслав-Хмельницького.

     Під час бесіди з учнями, батьками та вчителями роздано матеріали з інформацією про Національний університет біоресурсів та природокористування України і зокрема факультет ветеринарної медицини. Випускники з батьками активно цікавилися умовами вступу до університету у 2016 році. Дискусія виявилась жвавою, особливо з батьками. Говорили про навчання в НУБіП України за контрактом, а також умови проживання в гуртожитках, баз практичного навчання, проведення дозвілля та виробничого стажування студентів у країнах ЄС.

     

     Варто зазначити, що чимало випускників знають про НУБіП як виш аграрного спрямування з позитивною репутацією і планують подавати документи для участі у конкурсі на вступ до нього. Учням було роздано інформаційні матеріали щодо термінів подачі документів та роботи приймальної комісії.

      Загалом спілкування з майбутніми абітурієнтами та їх батьками проходило в дружній і приємній атмосфері, не зважаючи на хвилювання стосовно зовнішнього незалежного оцінювання, яке проходило цього дня.

Юрій Харкевич,
старший викладач кафедри фізіології,
патофізіології та імунології тварин 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook