CAMBRIDGE ENGLISH DAY на гуманітарно-педагогічному факультеті

29 березня 2016 року
Навчальний корпус №15, ауд. 231

За ініціативи кафедри романо-германських мов і перекладу 29 березня 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України відбувся цикл семінарів під назвою "Choosing the best with Cambridge English. In-depth assessment of the ability to communicate in an academic and professional environment", організований спільно з Cambridge English Language Assessment та Cambridge University Press. Учасниками заходу стали не лише викладачі нашого університету, а й представники різних вищих та середніх навчальних закладів м. Києва та всієї України.

Зустріч розпочалася з науково-практичного семінару "Cambridge English: Preliminary and First exams overview. Developing speaking for exam success", на якому консультант Екзаменаційного департаменту Кембриджського Університету Дарина Сижук ознайомила учасників з видами міжнародних екзаменів для підтвердження рівня володіння англійською мовою, з їх основними спільними та відмінними рисами, а також з методикою складання завдань для іспитів. У ході відкритого діалогу з присутніми звернула увагу на типові помилки студентів під час проходження екзаменаційних випробувань та шляхи їх уникнення. 

     

Продовженням теми складання міжнародних іспитів з англійської мови став науково-методичний семінар "Teaching Reading for FCE with official exam preparation materials", протягом якого методист видавництва Cambridge University Press Анна Шовкалюк на конкретних прикладах презентувала екзаменаційні завдання, пов’язані з читанням, та способи їх виконання. Учасники мали нагоду самостійно виконати запропоновані вправи, спільно проаналізувати власні помилки та дізнатися секрети успіху на екзамені.

    

Під час роботи семінарів та перерви працювала книжкова виставка, організована компанією Лінгвіст – офіційним дистриб’ютором іноземної літератури в Україні, зокрема видавництва Cambridge University Press. По закінченню семінарів учасники отримали відповідні сертифікати та мали змогу поспілкуватися із доповідачами та гостями зустрічі.

    

Щиро дякуємо представникам Екзаменаційного департаменту Кембриджського університету, видавництва Кембриджського університету та офіційному дистриб’ютеру видавництва в Україні компанії «Лінгвіст» і сподіваємося на подальшу, плідну співпрацю.

Оксана Захуцька,
PhD, асист. кафедри романо-германських 
мов і перекладу

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook