Учні гімназії № 59 ім. О. М. Бойченка м. Києва з цікавістю сприйняли інформацію про факультет ветеринарної медицини НУБіП України

3 лютого 2016 року
Гімназія № 59 ім. О. М. Бойченка, м. Київ

Доцентом кафедри ветеринарно-санітарної експертизи  Таран Тетяною Володимирівною 2 лютого проведено зустріч у гімназії № 59 ім. О. М. Бойченка м. Києва з випускниками 2016 року у кількості 83 осіб.


Випускникам гімназії була продемонстрована презентація про діяльність факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Особливу увагу наголошено на тому, що значний відсоток абітурієнтів може вступати на факультет за державним замовленням. Також акцентовано увагу на магістерських програмах, які функціонують на факультеті ветеринарної медицини.
Учням гімназії роздано друковану інформацію про умови вступу до НУБіП України, зокрема, на факультет ветеринарної медицини. Також надано інформацію про сайт нашого університету.
Учні гімназії  зацікавилися наданою інформацією. Виявив бажання вступати на факультет ветеринарної медицини учень – Даниленко Степан Дмитрович.

Адміністратор сайту факультету ветеринарної медицини

Ю. Харкевич

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook