Вітаємо Руслана Володимировича Шатрова з отриманням диплому академіка!

24 грудня 2015 року

     19 грудня 2015 року відбулися ХХІІІ щорічні загальні збори Академії наук вищої освіти України. Це одна з найпрестижніших академій, дійсними членами якої є відомі українські та зарубіжні вчені, а колективними її членами стали майже 200 навчальних закладів та установ.

     Під час зборів отримали нагороди академіки, наукові та навчальні заклади, серед яких і Національний університет біоресурсів та природокористування України. Президія АН ВО України відзначила наш університет пам’ятною медаллю «За вагомий внесок у розвиток освіти і науки» та видала іменний сертифікат учасника міжнародного форуму «Науковці та освітяни України в ім'я утвердження миру, стабільності і розвитку суспільства» та вручила книгу пошани «Науковці та освітяни України» (див. наказ №15 від 16.10.2015 року: http://anvou.org.ua/news/medal-za-vahomyy-vnesok-u-rozvytok-osvity-i-nau...).

     На цьому ж зібранні доцента кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка Руслана Шатрова одностайно (понад 400 голосів) обрали дійсним членом АН ВО України. Таким чином відзначили і оцінили його активну науково-педагогічну роботу. Диплом академіка, сертифікат та відповідний знак йому вручив президент АН ВО України академік М.І. Дубина.

     Колектив механіко-технологічного факультету щиро вітає Руслана Володимировича із заслуженим визнанням і бажає подальших успіхів на благо університету та України!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook