Український досвід тваринникам Грузії

23 грудня 2015, 2:08

            Протягом 10-11 грудня 2015 року в м. Амбролаурі (Грузія) відбулась конференція «Перспективи розвитку тваринництва в гірських регіонах», яка проводилася Міністерством аграрної політики Грузії в рамках проекту технічної допомоги від уряду Австрійської республіки «Підвищення ефективності діяльності державних органів управління» за підтримки ФАО. На конференцію були запрошені сімейні фермери та представники підприємств з 4-х районів регіону Рача-Лекхумі та нижня Сванетія (північно-західна Грузія).

Від Університету біоресурсів та природокористування України в зазначеному заході взяв участь завідувач кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин А.А.Гетя, який розповів про стан тваринництва в Україні та висловив власні пропозиції щодо організації комплексної підтримки виробників в гірських районах Грузії.

Складовою частиною конференції були ознайомчі візити на провідні тваринницькі господарства районів Амбролаурі, Оні, Лантехі та Цагері. Під час візитів місцевим виробникам були надані фахові коментарі з практичних питань.

Організаторами конференції вирішено і в подальшому запрошувати на подібні заходи іноземних спеціалістів з метою вивчення світового досвіду.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook