Враження майбутньої абітурієнтки від факультету ветеринарної медицини

1 грудня 2023 року
ФВМ НУБіП України
  Мене звати Корнелюк Тетяна. Я студентка Млинівського технолого-економічного фахового коледжу. Сьогодні я хочу поділитися з вами своїми враженнями від свого захоплюючого дня, проведеного на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП). Цей день став важливим етапом у процесі мого вибору майбутньої професії та відкрив переді мною неймовірні можливості.

  Відвідавши всі кафедри факультету ветеринарної медицини, я поринула у світ фахових знань та сучасних технологій. Одним із вражаючих моментів був візит до Музею анатомії, який, безперечно, є найбільшим унікальним ресурсом. Експозиція цього музею вразила своєю різноманітністю та деталізацією, надавши унікальний інсайт у вивчення будови та функціонування тіла тварин.
 
   Подальше відвідання лабораторій кафедри акушерства і терапії, операційних залів кафедри хірургії, а також Науково-Навчального Центру "Ветмедсервіс" залишило незабутні враження. Я побачила, як студенти та викладачі працюють над вирішенням реальних проблем, використовуючи новітні методики та обладнання. Це надихнуло мене бажанням розвиватися в цій професії та внести свій власний внесок у майбутнє ветеринарної медицини.
 
  Одне з найважливіших відчуттів, що супроводжувало мене цього дня, - це рівень догляду та уваги, яку кожен ветеринарний лікар виявляє до тварин. Бачити, як студенти та фахівці ставляться до своїх пацієнтів з великим розумінням та підтримкою, було вражаючим та надихаючим.
  Профорієнтаційна робота на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України відкрила переді мною великі можливості та надихнула на обрання цієї прекрасної професії. Я відчуваю глибоку вдячність за можливість ознайомитися з таким вражаючим освітнім середовищем та планую з нетерпінням розвивати свої знання та навички на шляху до становлення професійного ветеринара.
  Для всіх майбутніх абітурієнтів, які розглядають ветеринарну медицину як свою майбутню професію, я б радила обов'язково відвідати цей факультет. Тут ви знайдете не лише навчальний заклад, але й справжнє сприятливе середовище для розвитку вашого потенціалу та досягнення професійних вершин у цій цікавій та важливій сфері.
  Іншим словами, це був день, який відкрив переді мною двері у світ ветеринарної медицини, зачарувавши та надихнувши мене на подальші досягнення.
Тетяна Корнелюк

Микола Маринюк,
старший викладач кафедри

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook