Студмістечко: обґрунтоване планування – запорука успішного результату

13 жовтня 2023 року
  13 жовтня у студентському містечку відбулась щотижнева нарада із завідувачами гуртожитків. Сергій Кваша, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку доєднався до зібрання та виступив з важливими меседжами, що стосуються безпекових аспектів, зважаючи на останні обставини, що склались в державі.

  Ректор університету Станіслав Ніколаєнко ставить завдання забезпечити безпечні умови перебування для студентів як в навчальних корпусах, так і в гуртожитках, тож нашим обов’язком є зробити максимум, що від нас залежить.
  Сергій Миколайович зазначив, що ми, живемо в час війни, тому на жаль, фактично пристосувались до постійних загроз життю та здоров’ю. Проте маємо постійно тримати руку на пульсі і реагувати на небезпеку. Проректор закликав контролювати приміщення гуртожитків і прилеглу територію на предмет виявлення сторонніх, небезпечних предметів, а у разі виявлення негайно інформувати штаб цивільного захисту та слідувати їхнім подальшим вказівкам. Також особливу увагу акцентував на суворому дотриманні пропускного режиму і обмежити відвідування гуртожитку сторонніми особами.

  Директор студентського містечка Сергій Стецюк додав, що з наближенням цьогорічного, важкого осінньо-зимового періоду на адміністрацію лягає відповідальність щодо планування та реалізації заходів з енергоефективності. Під час війни та з метою безпечного, стабільного енергопостачання в опалювальний період, тож зараз особливо важливий контроль над використанням енергоресурсів.

  Заступник директора студентського містечка Максим Лазаріді обговорив з присутніми ймовірність довготривалих відключень світла. Завідувачі гуртожитків повинні підготуватись, провести розмову з студентською радою, проаналізувати ймовірну кількість мешканців, що точно будуть залишатись. Закликав реагувати на сигнали «Повітряна тривога!», спускатись в укриття.
  На зібранні були розглянуті інші питання щодо життєдіяльності студентського містечка.
  Незважаючи на невтішні прогнози, ми разом продовжуємо працювати та покращувати усі аспекти життєдіяльності гуртожитків.

     Наше життя вже ніколи не стане колишнім та й ми вже ніколи не будемо, ті, що були, але не здаваймося!


Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівчині студентського містечка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook