Ілля Надолинський для навчання обирає спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура»

12 липня 2023 року
  На факультеті тваринництва та водних біоресурсів і викладачі, і допоміжний персонал активно проводять профорієнтаційну роботу у школах, ліцеях та коледжах. Ми шукаємо обдаровану молодь, яка мріє свою майбутню професію пов'язати з галузями тваринництва та рибництва, щоб на столі в українців були якісні харчові продукти – м'ясо, молоко, мед. І ось Ілля Надолинський – випускник Золотоніського фахового коледжу ветеринарної медицини обрав спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура» в НУБіП України.

  • Ілля, розкажіть про себе.

— Цього року я закінчив Золотоніський фаховий коледж ветеринарної медицини й отримав диплом молодшого бакалавра. Це звичайно дуже потрібна спеціальність – стояти на сторожі здоров'я тварин. Проте під час навчання я усвідомив, що з усіх тварин мене найбільш цікавить риба. Рибу і рибалку я любив з дитинства.
  Тому й вирішив продовжити навчання й безпосередньо пов'язати майбутню професію з розведенням й вирощуванням риби, її доглядом, стежити за здоров'ям, зберігати й навіть відтворювати зникаючі види. Бо чого гріха таїти – є види риб, які зникли назавжди. Це не в останню чергу пов'язано не лише з бракон'єрством, а й з сучасними екологічними умовами водойм.

  • Як познайомилися з університетом і чому обрали НУБіП?

— З університетом познайомився під час профорієнтаційної роботи, а потім зайшов на університетський сайт, де просто маса цікавої інформації для абітурієнтів – і олімпіада, і підготовчі курси, і очні та дистанційні дні відкритих дверей. Вразила мене і навчальна база факультету тваринництва та водних біоресурсів. Тому сподіваюсь, здобуду якісну освіту.

  • Ілля, а хобі маєте?

— Ну звісно, це – рибалка, рибалка і ще раз рибалка…
  Це дуже цікаво, і це дуже здорово. І не важливо – це велика чи маленька рибка, це спілкування з природою і це – активний відпочинок.

Розмову провів майстер виробничого навчання
кафедри гідробіології та іхтіології
Володимир КОВАЛЕНКО

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook