На засіданні студактиву обговорили початок навчального семестру

14 лютого 2015 року

     11 лютого в читальному залі гуртожитку № 4 відбулося засідання студентського активу та заступників завідувачів гуртожитків. На зустріч завітав проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша.
     Він повідомив студентам про шляхи вдосконалення навчального процесу. Так, відповідно до наказу ректора університету Станіслава Ніколаєнка, студенти всіх курсів, напрямів підготовки і спеціальностей денної форми навчання складатимуть екзамени за екзаменаційними білетами. Вони передбачають комбінацію тестових завдань, запитань з обов’язковою усною співбесідою. 

    А ще Сергій Кваша розповів про те, як під час навчання в університеті корисно використовувати вільний час. Також було запропоновано відзначати щороку День університету.

   

        Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитро Черкашин представив студентству план спортивних та культурно-масових заходів на другий семестр. Мова йшла і про покращення побутових умов проживання в студентських гуртожитках університету. Відтак, планується продовження ремонтних робіт.

        

     В.о. завідувача кафедри фізичного виховання Микола Костенко ознайомив присутніх із нововведеннями на заняттях із фізичного виховання, зокрема, спеціалізаціями та розподілом студентських груп на секції. Він також проінформував про графіки тренувань факультетів (ННІ) на футбольному полі та у спортивному залі.
     Голова Студентської організації Вікторія Мялук та її заступник Марія Митрофаненко підбили підсумки роботи студентського активу за секторами у I-му семестрі та представили план роботи на наступний.

     
     Вікторія Мялук відзначила необхідність проведення перевиборів голів студентських організацій факультетів у зв’язку зі зміною структури.

Наталія Султанова,
фахівець відділу виховної роботи та студентських справ

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook