Студенти-комп’ютерщики Жанна Бєлаш і Федір Карпович – чемпіони Києва зі спортивної радіопеленгації 2023 року

21 березня 2023 року
  Двоє студентів факультету інформаційних технологій НУБіП України стали переможцями чемпіонату Києва зі спортивної радіопеленгації.

  Змагання проводив Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Спортсмени Києва змагалися на двох дистанціях з пошуку «лис» на діапазоні 144 МГц і на діапазоні 3,5 МГц у вікових групах серед юнаків, юніорів, дорослих, ветеранів. Головний суддя чемпіонату Києва В’ячеслав Пархоменко – старший викладач кафедри фізичного виховання, відповідальний за підготовку спортсменів секції спортивного орієнтування і спортивної радіопеленгації НУБіП України.

  Жанна Бєлаш (студентка групи КіБ 2101) у змаганнях серед юніорок зайняла 1 місце на діапазоні 144 МГц і 2 місце на діапазоні 3,5 МГц.

 

  Федір Карпович (студент КН 1902) зайняв 1 місце на обох дистанціях 144 МГц і 3,5 МГц.

  Ці змагання були відбірковими до збірної команди Києва, яка візьме участь у чемпіонаті України з радіоспорту (дорослі, юніори, юнаки), спортивна радіопеленгація, короткі дистанції, III-IV ранг з 30 березня по 2 квітня 2023 року у м. Вінниці.

     Бажаємо нашим спортсменам високих результатів на Чемпіонаті України і успіхів у навчанні!

 

 

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook