На кафедрі транспортних технологій та засобів у АПК пройшов вебінар із Міжнародною транспортно-логістичною компанією Hegelmann Transporte Group

27 квітня 2021 року
     На кафедрі транспортних технологій та засобів у АПК пройшов онлайн-вебінар із Міжнародною транспортною логістичною компанією Hegelmann Transporte Group.

    Задача компанії - транспортування всіх видів вантажів найрізноманітнішими транспортними засобами. Завдяки сучасним тенденціям автопарк компанії Hegelmann transport включає в себе: тягачі, ізотермічні напівпричепи, тентовані напівпричепи, тентовані напівпричепи збільшеного обсягу, облегчений тентований напівпричіп, автовози, цистерни. Транспортні засоби MercedesBenz, DAF, MAN, IVECO відповідають стандартам Euro 5 та Euro 6. Види прицепів: тенти, Фріго, Мега, бочки / цистерни, автовози. Представники компанії підписали договір із кафедрою транспортних технологій та засобів у АПК про співпрацю, а також виступили стейкхолдерами кафедри. Зустріч із привітальним словом розпочав декан механіко-технологічного факультету, доктор технічних наук Братішко Вячеслав Вячеславович, який побажав плідної співпраці, творчого натхнення та гарного настрою. Надалі слово передав в.о. завідувачці кафедри транспортних технологій та засобів у АПК,  доц. Савченко Лілії Анатоліївни, яка описала мету зустрічі та передала слово представникам компанії.

     У вебінарі приймали участь близько 70 чоловік студентів спеціальності Транспортні технології (на автомобільному транспорті) всіх курсів та науково-педагогічні працівники. Представники компанії ейчар Яна Загоркова та керівник відділу в м.Київ, ознайомили присутніх із діяльністю компанії Hegelmann Transporte Group. Обґрунтовано пояснили умови проходження виробничої практики в їх компанії, ознайомили із документами, які необхідно під час проходження практики заповнити, та показали зразки, як проходить звітування після закінчення виробничої практики.

     У студентів в процесі вебінару виникало багато питань щодо працевлаштування в транспортну компанію після закінчення Університету. На що представники компанії із радістю пояснювали всі вимоги, терміни проходження випробувального терміну, умови оплати праці та соціального пакету.

     Вебінар був досить динамічним, питання виникали постійно і цікавість студентів до транспортної компанії тільки зростала. Але наразі все найкраще має закінчуватись. Під час проведення вебінару були внесені деякі рекомендації стейхолдера щодо підвищеної уваги та коректування до деяких тем із дисципліни Міжнародні перевезення, Вантажні перевезення.
     Підводячи підсумок зустрічі на кафедрі транспортних технологій та засобів у АПК, планується розробити курс лекцій та запросити із компанії топових менеджерів для їх проведення, з метою поєднання теоретичних знань та практичного досвіду.

Л. Савченко,
в. о. зав.кафедри транспортних
технологій та засобів у АПК 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook