Працюємо на результат: відбулася вчена рада факультету тваринництва та водних біоресурсів

19 березня 2021 року

     18 березня 2021 р. відбулося засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів, присвячене життєдіяльності в складних умовах сьогодення.

    Відкриваючи засідання декан факультету Вадим Кондратюк з приємністю вручив грамоти та подяки чарівним представницям колективу факультету з нагоди Міжнародного жіночого дня та за сумлінне виконання своїх посадових обов’язків. Вадим Миколайович зауважив, що незважаючи на ускладнені умови роботи, які спричинені пандемією COVID-19, факультет має продовжувати ефективно працювати і знаходити сучасні підходи до вирішення поставлених завдань та окреслив основні здобутки за минулий місяць і план роботи на наступний.

     Потому про план та перспективи розвитку кафедри гідробіології та іхтіології в руслі виконання програми ‟Голосіївська ініціатива – 2025” доповідала її виконуюча обов’язки завідувача Наталія Рудик-Леуська. Співдоповідачі директор науково-дослідного інституту Іван Чумаченко та відповідальна на факультеті за інформаційно-комунікаційні технології Наталія Свириденко доповнили її виступ. Про підходи до профорієнтаційної роботи на кафедрі аквакультури та її результати розповів завідувач кафедри Віталій Бех, де він навів сучасні методи, які колектив кафедри застосовує для забезпечення набору студентів. Жваве обговорення викликала наукова доповідь професора кафедри біології тварин Романа Кулібаби на тему: “ДНК-технології у тваринництві: сучасний стан та перспективи подальшого використання”. Про стан наповнення електронних навчальних курсів дисциплін ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» за якими закріплені викладачі факультету розповіла Наталія Свириденко.

     На завершення вчена рада підтримала кандидатури співробітників факультету щодо присвоєння вчених звань доцента і професора.

Людмила Зламанюк,
секретар вченої ради факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook