Увага! Внесено зміни та доповнення до низки положень, що регламентують освітню діяльність у НУБіП України

5 березня 2021 року
     З метою підвищення якості організації освітньої діяльності в університеті навчально-методична рада ухвалила 1 березня 2021 р. і вчена рада університету затвердила зміни та доповнення до «Положення про організацію освітнього процесу в НУБіП України» та «Положення про бакалаврську кваліфікаційну роботу в НУБіП України» (протокол № 7 від 3 березня 2021 р.).

А саме:
    Розділ 2.1. Освітні програми «Положення про організацію освітнього процесу в НУБіП України» доповнено новим підпунктом 2.9.1 у такій редакції:
     2.9.1. Після затвердження стандарту вищої освіти зі спеціальності гарант освітньої програми спільно з проектною групою ініціює внесення відповідних змін до освітньої програми для вступників на навчання наступного року прийому, не пізніше ніж за місяць до початку вступної компанії.

    До «Положення про бакалаврську кваліфікаційну роботу в НУБіП України» внесено зміни у новій редакції (наведено у таблиці), порівняно з попередньої редакцією Положення 2016 року.
 

 

Попередня редакція

Нова редакція

Назва роботи - Випускна бакалаврська робота

 

Назва роботи - Бакалаврська кваліфікаційна робота

Студентам, які успішно захистили випускну роботу чи склали державний екзамен згідно з освітньо-професійною програмою підготовки, рішенням ЕК присуджується ступінь вищої освіти «Бакалавр» та присвоюється відповідна кваліфікація.

Студентам, які публічно успішно захистили кваліфікаційну роботу (дипломний проект) і/чи склали атестаційний екзамен згідно з освітньо-професійною програмою підготовки, рішенням ЕК присуджується ступінь вищої освіти «Бакалавр» та присвоюється відповідна кваліфікація.

 

У кожній роботі має бути розділ, що містить детальну розробку однієї із задач, вирішуваних у випускній роботі, з використанням результатів опублікованих чи власних досліджень.

У кваліфікаційній роботі може бути розділ, що містить детальну розробку однієї із задач, вирішуваних у кваліфікаційній роботі, з використанням результатів опублікованих чи власних досліджень.

 

 

     «Положення про організацію освітнього процесу в НУБіП України» і «Положення про бакалаврську кваліфікаційну роботу в НУБіП України» із внесеними змінами та доповненнями розміщено на сайті НУБіП України в рубриці: «Освітня діяльність»/«Положення» https://nubip.edu.ua/node/12654.

Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу
Лариса Кліх,
завідувач навчально-методичного відділу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook