23.02.2021 р. на кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності факультету аграрного менеджменту відбулась лекція на тему «Морські перевезення», спікер провідний фахівець галузі – Ольга Нікора (Аджиліті Логістікс).

24 лютого 2021 року

23.02.2021 р . для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) – ОНП «Менеджмент ЗЕД» – та першого (бакалаврського) – ОПП «Менеджмент» – рівнів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» було проведено спеціально підготовлену відкриту лекцію на тему «Морські перевезення» від провідного фахівця галузі з 11 річним досвідом практичної роботи – Ольга Нікора.

Пані Ольга є начальником відділу морських перевезень в міжнародній транспортно-експедиторській компанії «Аджиліті Логістікс». Її безпосередня діяльність присвячена організації контейнерних морських перевезень в експортному та імпортному напрямку і cross-trade через порти України і Європи (генеральні, небезпечні, негабаритні вантажі та вантажі під температурним режимом; проектні поставки для нафто-газової промисловості).

В ході лекції були детально розглянуті практичні аспекти роботи логістів та менеджерів ЗЕД при здійсненні морських контейнерних перевезень:

Учасники морських контейнерних перевезень;

Види контейнерних перевезень;

Структура процесу морського контейнерного перевезення (FCL, LCL);

Типи і розміри контейнерів;

КОНОСАМЕНТ;

З яких обов'язкових витрат складається ставка на морське перевезення?


Представлені проблемні аспекти перевезення вантажів морським транспортом викликали жваве обговорення серед здобувачів вищої освіти, зокрема, було цікаво отримати коментарі з особливостей роботи з підрядниками при постачанні вантажів в порт та з порту, порядку оформлення документації для різних учасників процесу контейнерних морських перевезень, навантажувально-розвантажувальних робіт в порті та з багатьох інших питань.

Луцяк В.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook