Підвищення кваліфікації педагога: один із ефективних способів підвищення організації роботи

12 лютого 2021 року
Кафедра екології агросфери та екологічного контролю

Підвищення кваліфікації педагога: один із ефективних способів підвищення організації роботи

Останнім часом, використання хмарних технологій у процесі дистанційного навчання спонукає педагогічних працівників до удосконалення цифрових навичок на набуття нових умінь у застосуванні інструментів диджіталізації. Демонстрація навчального матеріалу потребує знань у застосуванні цифрових інструментів для відображення даних лекційного чи практичного заняття. Ефективність проведеного заняття на пряму залежить від умінь та навичок викладача застосувати різного характеру інформаційні та цифрові хмарні технології.

З метою підвищення кваліфікації та набуття нових умінь у сфері цифрової освіти, з 11 по 29 січня 2021 року доценти кафедри екології агросфери та екологічного контролю Віта Строкаль та Світлана Паламарчук пройшли дистанційний курс тривалістю 30 годин «Використання цифрових інструментів Google для організації роботи педагогічного працівника та керівника закладу освіти».

Зокрема під час курсу були набуті навички з використання Google диска та його можливостей; створення та використання додатків Google (classroom, документи, таблиці, малюнки, презентації, карти, календарі, дошка Jamboard); організації взаємодії між «педагогічним працівником та здобувачем освіти», «керівництвом та педагогічним працівником».

За результатами успішного проходження всіх робіт та складання підсумкового тесту був наданий сертифікат щодо підвищення рівня кваліфікації з використання цифрових інструментів у педагогічній діяльності та організації навчального процесу.

 

Віта Строкаль,

Світлана Паламарчук,

доценти кафедри екології агросфери та екологічного контролю

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook