Вадим Фарина з Фастівця готується стати студентом механіко-технологічного факультету

31 січня 2021 року
     Нещодавно ми поспілкувались з Вадимом Фарином, учнем 11 класу Фастівецької загальноосвітньої школи Фастівського району Київської області. Вадим планує здобути вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на механіко-технологічному факультеті за спеціальністю «Агроінженерія».

  • Доброго дня, Вадиме! Що вплинуло на вибір спеціальності?

     — Багато моїх родичів та знайомих працюють в цій галузі, тому я вже давно звертав увагу на особливості професії інженера, її необхідності, популярності та авторитетності, а саме необхідності бути високоосвіченим, багатосторонньо розвиненим та творчим фахівцем, який здатний швидко прийняти правильне рішення. Крім того, перспективи роботи з потужною, високотехнологічною, розумною та вартісною технікою ставлять високі вимоги до фахівців, що з нею працюють та обслуговують.

  • Чим зараз займаєтесь?

     — Наразі я підійшов до останнього семестру навчання у Фастівецькій школі, який планую закінчити з найкращим результатом та вже зараз планую свій вступ до вищого навчального закладу за обраною спеціальністю.

  • Чому ви вирішили обрати навчання саме в НУБіП України?

     — В нашій школі багато випускників навчаються та навчались в цьому університеті. Своє рішення прийняв за їх відгуками та рекомендаціями про якість навчання та різноманітність студентського життя, а також за такими перевагами, як можливість проходження практик за кордоном, співпраця з відомими світовими компаніями та працевлаштування в них, можливості залучення до наукових досліджень та різноманіття спортивних та творчих студій.

  • Розкажіть, чим ви захоплюєтесь?

     — В мене вже є своя техніка – велосипеди, мотоцикл, які люблю, обслуговую та деякою мірою удосконалюю. Дуже подобається подорожувати, відвідувати гарні місця, особливо з друзями.

  • Чого ви очікуєте від навчання?

     — Очікую отримати гарну освіту, знайти друзів-однодумців, випробувати свої здібності та набути нових. Крім того, хотілося б в майбутньому працевлаштуватись в потужну компанію.

  • Що б ви порадили своїм колегам-школярам?

     — Хочу порадити навчатись саме в НУБіП України, де серед великого переліку спеціальностей можна обрати ту, яка буде до душі та з перспективою, а все інше тут є. Враховуючи те, що університет підготовчими курсами допомагає підготуватись до ЗНО та проводить предметну олімпіаду, це дозволить підвищити шанси стати студентом такого потужного університету.

Спілкувався заступник декана
механіко-технологічного факультету
Віктор Ребенко 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook