Декан Анатолій Остапчук вручив дипломи лауретам Всеукраїнського конкурсу «Агрокебети. Competition»

3 січня 2021 року
     30 грудня 2020 року відбулось вручення дипломів призерам конкурсу Агрокебети. Competition. Анатолій Остапчук, декан факультету аграрного менеджменту, привітав лауреатів, побажав не зупинятись та продовжувати досліджувати, проектувати та пропонувати нові ідеї та технології.

     З трьох призових місць два (друге і третє) отримали студенти факультету аграрного менеджменту НУБіП України. 

     Третє місце посів проект Pro Pea Plant, у якому студенти другого набору новітньої магістерської програми в рамках проекту "Агрокебети" з НУБіП України Марина Шептицька та Антон Пащенко, які презентували бізнес-план побудови в Україні комплексного переробного підприємства для виробництва ізоляту горохового протеїну та супутніх продуктів. Команда отримала винагороду від Організаційного комітету конкурсу в розмірі 20 тисяч грн.

     Друге місце за результатами голосування дісталося проекту Заробити на зносі, який презентував модель комерціалізації уже працюючої технології відновлення робочих органів посівних та грунтообробних машин шляхом електроерозійного загострення та зміцнення. Варто відмітити, що таку технологічну тему на конкурсі представили студентки другого набору проекту "Агрокебети" з НУБіП Єлизавета Трофименко та Наталія Вітюк. Наталія є співробітником ТОВ «Науково-навчальний центр «Інститут сільського господарства», якому і належить технологія. Каманда отримала грошовий приз у розмірі 30 тисяч грн.

     Загалом у конкурсі Агрокебети.Competition брали участь 13 команд, до складу десяти з яких входили студенти факультету аграрного менеджменту НУБіП України.  Члени журі, до якого входили представники топових компаній аграрного ринку України, були вражені рівнем та інноваційністю підготовлених проектів. Зі складом журі можна ознайомитись на сайті проекту "Агрокебети": лінк.

     Кожна з команд-учасниць була відзначена компаніями-членами журі.

     На зустрічі із студентами-переможцями Всеукраїнського конкурсу "Агрокебети.Competition" Анатолій Остапчук, декан факультету аграрного менеджменту та Віталій Луцяк, завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД побажали студентам і надалі розвивати запропоновані проекти та комерціалізувати їх.

Олена Ковтун,
доцент кафедри
адміністративного менеджменту та ЗЕД

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook