Мрія здійснилась! Буду агрономом!!!

1 вересня 2020 року

Всім привіт. Я Назар, мені 16 і я обрав НУБіП. Чому саме НУБіП мене запитували безліч людей. Усім їм я відповідав: «Це найкращий аграрний університет України, це моя мрія!!!»
Багато моїх друзів і знайомих сміються з мене через те, що я обрав професію, яка зв’язана з сільським господарством, а саме АГРОНОМІЮ. Чому саме агрономія? Все дуже просто. Я обожнюю землю, люблю на ній працювати і піклуватися про неї.
Історія з мого життя, як я обрав майбутню професію. Декілька років тому ми з татом поїхали обробляти землю. І саме цей день кардинально змінив моє життя. Я дізнався про те, як якісно обробити ґрунт, як правильно скласти сівозмінну...... Я зрозумів, що це мені цікаво і якщо я оберу іншу професію, буду шкодувати все життя.
І після цього я поставив собі мету: Стати найкращим агрономом і вступити в НУБіП України!!!!! Після цього я почав ретельно готуватися до ЗНО. Вчитися цілими днями, працювати для того, щоб вступити в омріяний університет....


Сьогодні моя мета майже досягнута. Я студент НУБіП !!! Як я це зробив? Я наполегливо вчив, зазубрював ті теми, які були важкі, вірив завжди у свої сили, вірив у Бога і те, що Він мені допоможе. Велике спасибі – моїм батькам, які відіграли важливу роль у виборі професії, завжди допомагали і підтримували мене.

Назар Хомяк, абітурієнт спеціальності агрономія

 


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook