Запрошуємо на літній відпочинок в СОТ «Академічний»

3 серпня 2020 року
    Запрошуємо всіх бажаючих на літній відпочинок до СОТ «Академічний» м. Чорноморськ, який розташований на березі Чорного моря в мальовничій, екологічно чистій місцевості. Відстань до моря – 50 метрів. Протягом сезону відпочинку піщаний пляж чистий, вода в морі тепла та екологічно чиста.

   Незважаючи на всі проблеми, пов`язані з запровадженням в країні карантину, Університетом продовжується розпочата ще в минулому році робота в СОТ «Академічний» із заміни застарілих будиночків на нові сучасні комфортабельні будиночки із закарпатської деревини, які в повній мірі відповідають вимогам сьогодення.

   Станом на сьогодні до послуг відпочиваючих 10 нових сучасних 3-місних будиночків з покращеними зручностями та 10 2-місних будиночків зі зручностями.
     Звертаємо Вашу увагу, що з 1 серпня вводяться в експлуатацію п'ять двокімнатних чотирьохмісних будиночки. Поспішайте, кількість місць обмежена!!!

    Отже, тепле і чисте море, великий піщаний пляж та сучасні комфортабельні будиночки з поліпшеними умовами проживання з екологічно чистої закарпатської деревини - обладнані душем, туалетом, кондиціонером, кухнею з холодильником та посудом - чекають на Вас!

   

   Заяви для отримання путівок подавати у профком співробітників (кім. 227, корпус 3, тел. 527-89-47).

Ректорат,
Профком

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook