Вивчення дисципліни "Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії" дистанційно

26 березня 2020, 13:45

Згідно наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. (в умовах карантину) навчання студентів факультету ветеринарної медицини на кафедрі біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого проводиться дистанційно за допомогою навчального порталу НУБіП і спілкування за використання електронної пошти та чатів Viber-груп.

 

 

Викладання дисципліни за допомогою ЕНК «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» повний і скорочений терміни охоплює велику кількість студентів 2 і 1 курсів факультету ветеринарної медицини. ЕНК містить лекційний матеріал, презентації, методичні вказівки до лабораторних занять, завдання самостійної роботи, контрольні тести, довідковий матеріал, корисні електронні посилання на веб-сайти вітчизняних і закордонних бібліотек, журналів. Поряд з тим студентам на початку березня було надіслано електронною поштою весь останній оновлений лекційний матеріал, а на веб-сторінці кафедри «Навчальна робота (Робочі програми й електронні ресурси)» (https://nubip.edu.ua/node/1190/8) представлені Робочі програми дисципліни з відповідними планами навчання та повним списком питань для успішної підготовки до іспитових тестів.

 

Робота у чатах Viber-груп (фото 1-5), з ЕНК (фото 6-8), вивчення лекційного матеріалу, заповнення відповідей на контрольні питання та виконання завдань до лабораторних занять, а також проходження модульного контролю (тести) онлайн (фото 9-20) і задоволення від успішного вивчення навчального матеріалу в зручних умовах для студента (фото 21 і 22).

Л.Г. Калачнюк, професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook