Тренінг для спеціалістів харчової промисловості "Основи безпечності та якості харчових продуктів"

30 січня 2020 року

 "Основи безпечності та якості харчових продуктів"
тренінг для спеціалістів харчової промисловості

Характеристика курсу: Двотижневий інтенсивний тренінг (англійською мовою)
Час і місце проведення: 18 – 29 травня 2020р., НУБіП України, Київ
Вартість:Безкоштовно для кваліфікованих спеціалістів (кількість місць обмежена до 30 учасників)


Реєстрація: Зацікавлені мають зареєструватися за цим посиланням
https://cutt.ly/psufoodsafety

    Тренінг проводитиметься професорами з Університету штату Пенсильванія (США) кафедра наук про продукти харчування, які мають досвід роботи в харчовій галузі виробництва продуктів харчування, а також буде надано певну мовну підтримку професорами з НУБіП України. Учасники отримають сертифікат HACCP від International HACCP Alliance, US FDA’s Preventive Control for Human Foods from FSPCA та Food Defense від Penn
State University.

 

Тематика тренінгу:

  • Food Microbiology
  • Sanitation and Good Manufacturing Practices
  • HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points)
  • Food Processing

 

Кінцевий термін реєстрації: 31 березня 2020 р.


У випадку запитань – звертайтесь:
Олександр Лабенко - [email protected] 
Наталія Сілонова - [email protected] 
Наталія Волощук - [email protected].

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook