Чергове заняття школи зайнятості

4 грудня 2019 року

Сьогодні питання протидії торгівлі людьми є надзвичайно актуальним, адже щороку тисячі українців виїжджають закордон, щоб працевлаштуватись, продовжити навчання чи просто подорожувати. Тому саме цій темі 4 грудня було присвячено чергове заняття Школи зайнятості «Чинники успішного працевлаштування» зі студентами випускних груп коледжу. І проведено воно було за участю спеціаліста Бобровицького відділення сприяння зайнятості Носівської філії Чернігівського обласного центру зайнятості Тетяни Ющенко.

В ході навчання студенти ознайомились з такою проблемою, як торгівля людьми, її характерними ознаками, формами, категоріями осіб, що потрапляють у зону ризику, дізнались як відрізнити торгівлю людьми від інших злочинів.

Гра «Міфи та факти», під час якої кожному учаснику потрібно було обґрунтувати свою думку, фільми «Зруйновані мрії» та «Справжня історія торгівлі людьми» та їх обговорення дали змогу визначити правила, яких слід завжди дотримуватись, збираючись їхати закордон, щоб захистити себе, в які служби звертатися у випадку виникнення такої проблеми. 

 

Демидюк М.Л., керівник Центру кар’єри та працевлаштування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook