День спадщини малих громад щодо розвитку туристичної галузі України

7 жовтня 2019 року

      В рамках 26-го Міжнародного туристичного салону UITM'2019 відбувся День спадщини малих громад на UITM 2019, присвячений збереженню та розумному використанню ресурсів спадщини в контексті розвитку туристичної сфери країни.


     Завдяки злагодженій роботі команди організаторів Зелені Шляхи України - Greenways Ukraine, Туристична Асоціація Івано-Франківщини/ Regional Tourist Association Мережа ОГС для підтримки громад зі спадщиною вдалося представити кращі кейси з усієї України.


    Понад 100 учасників семінару, серед них і викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму завідувач Дарина Басюк, професор Тетяна Кальна-Дубінюк та доценти Ірина Кудінова і Олена Локутова могли ознайомитись з кращими практиками ревіталізації, інтерпретації, розумного використання місцевої спадщини і надихнутись на нові цікаві проекти. На семінарі презентували і обговорювали практики, підходи, рішення та можливості спільної діяльності організацій громадського суспільства з малими громадами України у дбайливому збереженні та розумному використанні ресурсів спадщини.

Стефанія Мосіюк,
доцент кафедри аграрного
консалтингу і туризму

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook