Студенти факультету землевпорядкування відвідали найбільшу агропромислову виставку України «Agro2019»

4 червня 2019 року

4 червня 2019 року студенти 1 курсу 2 групи взяли участь в офіційному відкритті ХХХІ Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2019».


Участь у заході взяли заступники міністра аграрної політики та продовольства України, представники Верховної Ради України, міністерств України, профільних об’єднань та асоціацій, бізнесу, українські та міжнародні експерти і представники близько 1300 компаній із 15 країн світу.


Студентам особливо сподобалися новинки сільськогосподарської техніки та обладнання, високопродуктивні породи домашніх тварин, сучасні агротехнології, які активно використовуються в усіх галузях сільського господарства.


Приємно було відвідати і павільйон, де представлена Полтавщина, адже майже третина студентів факультету землевпорядкування приїхали на навчання в НУБіП України саме з цього регіону.

Виставка свідчить про невпинну модернізацію аграрного сектору України, проникнення в усі його галузі геоінформаційних технологій, нових високопродуктивних машин, видів сільськогосподарських культур, нанотехнологій, зростання ролі наукового супроводу сільськогосподарської діяльності.

Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook