З перших уст: студенти коледжу проводять профорієнтаційну роботу під час виробничої практики

17 травня 2019 року
У коледжі триває профорієнтаційна робота, до якої під час виробничої практики активно долучились і студенти, які відвідали свої рідні школи з метою ознайомлення учнів випускних класів з умовами вступу, особливостями освітнього процесу та цікавим студентським життям у нашому закладі вищої освіти.
Студенти коледжу Клименко Ольга (ІІІ курс, група 303-Ф), Лівіцька Вікторія, Павленко Марина (ІІІ курс, група 301-О) завітали до школярів Бучанського навчально виховного комплексу «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3», Лютіжської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеню Вишгородського району та Старокостянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №1 Хмельницької області.
Майбутнім випускникам загальноосвітніх шкіл вони розповіли про історію коледжу, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у нашому закладі освіти, про дозвілля студентів, цікаві заходи для молоді.  А також наголосили на перевагах вибору майбутньої спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування».
Студенти відповіли на всі питання учнів, особливу увагу звернули на організацію студентського самоврядування  в коледжі.
Учням шкіл роздано рекламні буклети про ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» та запрошено їх  на навчання.
Маємо надію, що профорієнтаційна робота, яку провели студенти, принесе неабияку користь усім її учасникам та чекаємо на майбутніх абітурієнтів під час вступної кампанії – 2019! 
 
Оксана Погоріла, відповідальний

 секретар приймальної комісії 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook