Візит делегації факультету економіки і менеджменту Словацького аграрного університету (м.Нітра) на факультет аграрного менеджменту

22 березня 2019 року
Факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

На факультеті аграрного менеджменту триває візит делегації факультету економіки і менеджменту Словацького аграрного університету (м. Нітра, Словаччина). Цього разу до делегації входять: проф., д-р Єлена Горська, декан факультету економіки і менеджменту та д-р Патрік Ровний, заступник декана цього ж факультету. Співпраця навчально-педагогічного колективу економіко-управлінської родини НУБіП України триває ще з 70-х років минулого сторіччя. Але нині ця співпраця грає всіма кольорами, що дає сучасний глобалізований світ.

Словацький аграрний університет також є членом Міжнародної ради AgriMBA ICA, тому візит шановної делегації партнерського факультету був, насамперед, передбачений навчальним планом та обов"язковістю залучення міжнародних лекторів до навчального процесу Міжнародного магістерського курсу МВА.

Професор Єлена Горська є відомим фахівцем та викладачем курсу "International marketing", що є основним модулем Міжнародної магістерської програми, що має Сертифікат Міжнародної акредитації AGRIMBA ICA. Тому студенти з цікавістю слухали лекцію проф. Горської.

Другим викладачем, що також долучився до викладання курсу "Міжнародний маркетинг" для студентів є д-р Патрік Ровний.

Тож одна з основних вимог підтвердження міжнародної акредитації - залучення до навчального процесу міжнародних лекторів з університетів-партнерів - виконується! І наступним кроком очікується візит гостьового професора з курсу "Стратегічний менеджмент" вже восени.

Ольга Костюк,

доцент кафедри адміністративного менеджменту

та зовнішньоекононмічної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook