Профорієнтація - запорука успішної вступної кампанії

28 лютого 2019 року
З метою профорієнтації учнів ЗОШ, 28 лютого 2019 року члени педагогічного колективу коледжу Вдович В.Г., Погоріла О.І., Підгурська І.С. відвідали школи Вишгородського району. Зокрема, педагоги побували у Синяківській ЗОШ І-ІІ ступенів, Демидівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Литвинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Димерській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Лютізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів, ОЗНЗ Катюжанській ЗОШ І-ІІІ ступенів та Катюжанському вищому професійному училищі.
Викладачі зустрілися з учнями 9-х – 11-х класів та провели бесіди інформаційного характеру: розповіли  про наш заклад освіти, ознайомили майбутніх абітурієнтів зі спеціальностями, які можна обрати, окреслили переваги здобуття освіти в коледжі; ознайомили з умовами вступу до закладу вищої освіти у 2019 році та продемонстрували яскраві світлини, що презентують навчально-матеріальну базу коледжу, спортивні досягнення студентів, гуртки та секції, в яких можна займатися після аудиторних занять.
У ході зустрічей педагоги розповіли про сайт коледжу, на якому можна ознайомитися з детальною інформацію про навчальний заклад та слідкувати за головними подіями коледжанського життя.
Школярів цікавило, як студенти проводять дозвілля, чи беруть участь у творчих колективах та спортивно-масовій роботі. І це не дивно, адже, крім рутинної навчальної діяльності, молодь хоче мати можливості для проведення свого вільного часу та відпочинку.
Учні отримали рекламні матеріали про ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», відділення, спеціальності та запрошення на  День відкритих дверей, що відбудеться 6 квітня 2019 року.
Чекаємо на майбутніх абітурієнтів у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж».
Адміністрація коледжу висловлює щиру подяку керівництву шкіл за надання можливості проведення профорієнтаційної роботи серед учнів загальноосвітніх навчальних закдадів Вишгородського району.
Оксана Погоріла, відповідальний секретар

приймальної комісії 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook