УРОЧИСТИЙ ВИПУСК МАГІСТРІВ В БАТІ 2019: ПОЧАТОК УСПІШНОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЖИТТЯ

16 лютого 2019 року

IMG 5442   Роки студентського життя промайнули як одна мить. Попереду - сповнений планами, намірами, прагненням до позитивних змін життєвий шлях. 15 лютого 2019 року у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрів. Цього року диплом магістра отримали 149 випускників денної форми, які навчалися за 4 спеціальностями.

  Атмосфера заходу була переповнена позитивними емоціями, сяючими усмішками, а теплі спогади від урочистості та яскравого студентського життя надовго залишаться у пам’яті кожного випускника Бережанського агротехнічного інституту. Радість урочистої події з випускниками розділили батьки, родичі та друзі.


IMG 5086   З вітальними словами до випускників, викладачів та гостей свята звернувся директор інституту, професор Мирон Жибак.

«Диплом – це путівка в нове, нелегке, доросле життя. Упевнений, що здобуті знання в БАТІ дадуть змогу реалізувати себе на ринку праці, стануть головним і основним інструментом для отримання достойного місця в житті. Хай доля щедро дарує Вам плідну працю, творче натхнення й невичерпну енергію для здійснення задуманого й омріяного. Хай впевненість у собі стане запорукою Вашого успіху», – наголосив Мирон Жибак.

IMG 5120IMG 5124   Зі знаменною подією випускників вітав почесний гість свята – завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій НУБіП України,  професор, член-кореспондент ЛАНУ, відмінник лісового господарства України, відмінник народної освіти України, Заслужений лісівник України, член президії Товариства лісівників України Віктор Маурер. Бути успішними, здоровими, не втрачати жодних можливостей у житті побажав випускникам Віктор Мельхіорович. І наголосив:«Шановні випускники, саме від вас залежить майбутнє нашої держави».

IMG 5230   Тепло і сердечно привітала випускників із закінченням навчання і декан факультету економіки і природокористування Любов Ярема та побажала цікавого та насиченого життя, мудрих і далекоглядних рішень, високих професійних досягнень. А на завершення додала: «Завжди пам’ятайте про свою «Аlma mater», у стінах якої Ви провели кращі роки студентського життя».

IMG 5173IMG 5419IMG 5217IMG 5190   Декан факультету енергетики та електротехніки Василь Бунько у своєму виступі подякував за роки плідного навчання і побажав магістрам великих звершень, творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів. 

IMG 5618   У вітальному слові до випускників декан агроінженерного факультету Ігор Чвартацький зазначив, що диплом магістра є важливою сходинкою на життєвому шляху та побажав їм успішно реалізувати себе в професійній діяльності і пам’ятати, що головне у житті – залишатися Людиною.

IMG 5699IMG 5721   Заступник директора з навчальної та навчально-методичної роботи Степанія Білик звернулася до випускників не лише з привітаннями, а й відзначила почесними грамотами тих осіб, котрі досягли найвищих успіхів у навчальній, науковій, спортивній, культурно-масовій та громадській діяльності.

IMG 5676   Від випускників проникливі і щирі слова вдячності висловив магістр з обліку і оподаткування Скрипка Михайло. Роки навчання назавжди залишаться палким спогадом у серці кожного випускника, адже тут вони знайшли справжніх друзів і наставників, здобули знання, які відкриють багато можливостей і дозволять займатися обраною професією.

IMG 5501   За доброю традицією отець Володимир благословив випускників у самостійне життя.

IMG 5661IMG 5648   Традиційним вальсом та підкиданням конфедераток випускники прощалися з інститутом, аби доводити вже у професійному житті, що вони гідні звання випускника ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут».

IMG 5634IMG 5428Святкового настрою додала концертна програма від Студентської ради інституту.

IMG 5799Шановні випускники! Щиро вітаємо Вас з отриманням диплому магістра та бажаємо творчих досягнень, професійних успіхів, щасливого й мирного життєвого шляху!

Галина Христенко,
завідувач навчального відділу
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook