Вітаємо переможців!

16 листопада 2018 року
НУБіП України
15 листопада студенти та науково-педагогічні працівники Національного університету біоресурсів та природокористування України стали учасниками довгоочікуваного свята, приуроченого Міжнародному дню студента, –  фіналу конкурсу «Пісенні баталії». Під шквал оплесків, що тільки підсилювали хвилюючу атмосферу пісенного конкурсу, свято відкрив ректор НУБіП України – доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України Станіслав Миколайович Ніколаєнко.
  Станіслав Миколайович зі святом молодості та краси привітав дружню сім’ю студентства НУБіПУ; за сумлінну працю в стінах рідної alma mater  відзначив грамотами та подяками 266 студентів, серед яких і студенти гуманітарно-педагогічного факультету, очолюваного доктором філологічних наук, професором Василем Дмитровичем Шинкаруком.
 

Нагадаємо, що минулого тижня відбулися змагання за вихід у фінал «Пісенних баталій» між 16 академічними групами з усіх факультетів вишу. Актова зала НУБіП України була переповнена глядачами, кожен із присутніх пітримував свій факультет, свою команду.

 

 У фінал потрапили Primus inter pares (перші серед рівних): артистична та водночас креативна команда гуманітарно-педагогічного факультету; творча та запальна команда факультету тваринництва та водних біоресурсів; весела команда факультету післядипломної освіти та яскраві представники факультету землевпорядкування.

 

Розпочався фінал пісенного конкурсу з драйвового виступу ННІ лісового господарства, що подарував залу запальну атмосферу і налаштував приссутніх на феєричне шоу.

 

Кожен виступ дивував глядачів знову і знову, адже весь час на сцені панували запальні пісні та драйвові танці, що супроводжувались веселим настроєм.

 

Приємно здивували глядачів конкурсанти гуманітарно-педагогічного факультету виконанням мегапопулярної пісні гурту «Kazka-Плакала». Журналісти звернулися зі сцени до всіх  ніжних жіночих  душ з проханням попри біль і сльози чекати  наступний щасливий день. Також вдруге глядачі поринули у простір «Маршрутки» Кузьми Скрябіна.

 

За рішенням драйвово-потужного журі  3 почесне місце отримав ННІ післядипломної освіти; друге місце виборола креативна  команда факультету тваринництва та водних біоресурсів; 1 місце посіли студенти гуманітарно-педагогічний факультету; гран-прі виборола команда факультету землевпорядників.

 

 

Ми радіємо та пишаємося: журналісти вкотре довели, що студенти гуманітарно-педагогічного факультету можуть не тільки сумлінно навчатися, але й  напрочуд талановиті, цілеспрямовані й налаштовані перемагати.

 

Вітаємо журналістів-першокурсників із заслуженою перемогою

та бажаємо нових творчих звершень!

Vivat academia! Vivant professores!

 

  Надія Волошко та Катерина Мельник

студентки 1 курсу спеціальності "Журналістика"

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook