День працівника сільського господарства України традиційно відзначили у стінах НУБіП

14 листопада 2018 року

     Вже традиційно керівництво Київської обласної державної адміністрації для привітання хліборобів Київщини з Днем працівника сільського господарства обирає Національний університет біоресурсів і природокористування України. Сьогодні в актовій залі третього корпусу зібралися делегації всіх районів столичної області.

     Вітаючи з професійним святом, голова Київської облдержадміністрації Олександр Терещук підкреслив: область і Україна – аграрні, і від того, які фахівці та як ефективно у цій сфері працюватимуть, залежатиме майбутнє держави. Він коротко торкнувся проблем, які зараз існують у аграріїв, запевнив, що порядок і законність будуть на стороні людей, які працюють на землі. І закликав селян: давайте працювати разом, і ваш голос владою буде почутий.

 

     Цьогоріч Київщина зібрала дуже великий урожай, вітаючи хліборобів, зазначив заступник міністра аграрної політики і продовольства Віктор Шеремета. Він наголосив на позитивних змінах щодо державної підтримки сільськогосподарських виробників: уряд вже вживає відповідних заходів. Сьогодні потрібно зберегти кадри, які працюють на селі.

     На правах господаря гостей університету привітав ректор Станіслав Ніколаєнко. У нас з Київщиною – тісні зв’язки, зазначив він: ледь не третина студентів вишу – саме із столичної області. Багато наших випускників, присутніх сьогодні у залі, очолюють потужні господарства, які, власне, і забезпечують високі показники галузі. Співпрацю з керівництвом і виробничниками області НУБіП продовжуватиме і надалі. Як і поєднувати якісне навчання з потребами сільськогосподарського виробництва, науковими дослідженнями та інноваціями.

     Хліборобів також вітали перший віце-президент НАН України Михайло Гладій, керівник комбінату «Тепличний» Герой України Володимир Чернишенко, заступник голови Київської облдержадміністрації Іван Турчак.

    Нагороди до свята отримали як окремі працівники, так і цілі трудові колективи. Зокрема, почесними грамотами КОДА відзначені колективи НДГ «Великоснітинське» ім. О. Музиченка та агрофірми «Колос» (нагороди вручені їхнім очільникам Миколі Журавлю та Леоніду Центилу), подякою – агроном Агростанції Алла Мартиненко.

     А родзинкою вечора став концерт за участю аматорських колективів і виконавців університету.

 

 

Анастасія Стародуб


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook