Представники кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності взяли участь у науково-практичній конференції

7 вересня 2018 року

 

       Представники кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності взяли участь у науково-практичній конференції за міжнародною участю «Публічне управління та публічна служба в Україні: стан проблем та перспективи розвитку»

7 вересня 2018 року науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності ННІ післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктори наук з державного управління Ірина Грищенко та Тетяна Лукіна, разом з аспірантами кафедри Людмилою Горбатою, Анною Федоровою, Богданом Гребенюком та Василем Ткачуком взяли участь у науково-практичній конференції за міжнародною участю «Публічне управління та публічна служба в Україні: стан проблем та перспективи розвитку», яка відбулася на базі Національної академії державного управління при Президентові України та була присвячена питанням запровадження випускного кваліфікаційного іспиту для магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

 

У конференції взяли участь В’ячеслав Негода, перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, який акцентував увагу на процесах децентралізації публічної влади і необхідності підготовки фахівців для органів місцевого самоврядування та державної виконавчої влади з новими професійними компетентностями.

Ігор Гоцул, перший заступник Міністра молоді та спорту України свою доповідь присвятив ролі публічної служби в контексті сучасних реформ.

Заступник керівника Апарату Верховної Ради України Микола Шевчук доповів про діяльність апарату Верховної Ради в напрямку відкритості та прозорості діяльності, налагодження взаємовідвідин між українськими парламентарями та колегами з інших країн і зосередив виступ на розвитку професійних компетентностей публічних службовців.

Директор Інституту судових експертиз імені професора Яна Зегна в Кракові Міністерства справедливості Польщі, Dr. Hab. Лєшик Вєчорек акцентував увагу учасників конференції на підготовці публічних службовців у Польщі.

 

Під час пленарного засідання розглядалися різні підходи до професіоналізації публічної служби. У підсумку конференції було визначено основні напрями проведення кваліфікаційного іспиту для магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

 

 

Ірина Грищенко,

професор кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook